Регламент

Тук можете да намерите полезни документи, бланки и файлове за изтегляне, както и законови, нормативни актове и общи услови за дейността по дялово разпределение.

Клиентите на НЕЛБО с годишен отчет могат да изтеглят бланка за промяна на прогнозен дял (в случай, че има промяна в характера на потребелението на отопление и топла вода в имота, например когато едно жилище е било трайно необитаемо и вече има обитатели или обратно);

Договор за месечен отчет може да изтеглите и обсъдите с комшиите си, в случай че желаете уредите Ви да се отчитат всеки месец.

Протокол от Общо събрание на сграда- етажна собственост ще Ви е полезен и нужен при избор на НЕЛБО за топлинен счетоводител или при друго решение като напр. смяна на честотата на отчет на уредите за дялово разпределение.

В раздел опазване на лични данни ще намерите Европейски Регламент, Политиката на Нелбо ЕАД и др. документи свързани с  опазване на личните данни на клиенти и служители.

Не намирате подходящия документ?

Ако не успявате да намерите документа, който търсите, свържете се с нашите оператори тук (моля, използвайте контактната форма) или на офисните ни телефони.