Новини и актуална информация от НЕЛБО

Годишната кампанията по отчитане на топлофицираните абонати в София приключи

03.06.2019

Кампанията по отчитане на топлофицираните абонати за сезон 2018/2019 в София приключи. Според данните на Нелбо ЕАД всички абонати, допуснали отчетниците в дома си в двете обявени дати за посещение, са отчетени.

Неотчетените абонати в София са около 5,5%. „Очакваме този процент да намалее с 2/3 (под 2%) до момента на фактуриране на сметките.“, заяви Боряна Колева, изпълнителен директор на Нелбо ЕАД.

Всеки клиент на Нелбо ЕАД, който е изпуснал безплатните дати за отчет, може да заяви индивидуално засичане на топлинните разпределители срещу заплащане до 20 юни.

Във Враца неотчетените имоти са 1,7%. В Перник не са отворили на отчетниците 9% от абонатите. Изравнителните сметки на двата града са предадени на упълномощените лица на сградите към 30.05.2019 г.

Изравнителните сметки на столичните абонати се обработват в момента и ще бъдат предадени в срок до 5 юли 2019 г. на домоуправителите. Срокът за обжалване е 30 дни след датата на получаване на сметките от упълномощения представител в сградата. Реалните фактури от Топлофикация София ще излязат през август.

Обратно към списъка Обратно към списъка
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.