Новини и актуална информация от НЕЛБО

От утре, 7 ноември, стартира отоплителният сезон в столицата

06.11.2018

„Топлофикация София” започва от утре, 7 ноември 2018г.,  поетапно пускане на отоплението в столицата, след като нормативно определените за това метеорологични условия вече са налице. От днес стартира отоплителния сезон и в Пловдив, Плевен и Перник.

Приоритетно ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения. Следват жилищните сгради във всички райони, административните и стопанските сгради.

От особена важност преди пускането на парното е клиентите да приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна мрежа и да запълнят източените инсталации. В сградите, в които това условие не е изпълнено,  няма да има техническата възможност парното да бъде пуснато. Необходимо е и вентилите на радиаторите да бъдат отворени на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване. Също така е важно електронните уреди за дялово разпределение да бъдат проверени. В случай, че дисплеят им е угаснал, абонатите трябва незабавно да потърсят съдействие от топлинния си счетоводител.

Обратно към списъка Обратно към списъка
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.