Alt-tag-logo
Платете онлайн Проверете сметка Пишете ни

Новини и актуална информация от НЕЛБО

  1. Начало
  2. »
  3. Новини
  4. »
  5. Годишните изравнителни сметки са готови и достъпни на Нелбо е-зона
Юли 2024 01

Годишните изравнителни сметки са готови и достъпни на Нелбо е-зона

Нелбо е-зона - client.nelbo.com

Изготвянето на годишните изравнителни сметка за София, Перник и Враца на обслужваните сгради от страна на Нелбо АД приключи. Изчисленията са подадени за фактуриране към топлофикациите в тези градове.

„Дигитализацията на кампанията по годишно отчитане на уредите тази година повиши качеството на услугата ни и по този начин в реално време клиентите получават информация за потреблението си от клиентския ни портал. И тази година имотите, които не са отчетени са под 2%, като голяма част от тях са необитаеми и все още не са подменили уредите си с дистанционни.“, каза Боряна Колева, изпълнителен директор на Нелбо АД.

Всички клиенти на Нелбо АД могат да проверят изравнителните си сметки онлайн още днес през Нелбо е-зона - client.nelbo.com. Клиентският портал е достъпен чрез регистрация. Дигиталният профил на клиентите дава възможност за важни известия, проследяване на потребената енергия за три години назад, достъп до месечните начисления, проследяване на средногодишните температури през отоплителните сезони, получаване на уведомление при изтичане на годност на уред и при генериране на документ в досието на имота, както и онлайн заявка за посещение от техник или електронно деловодство. Последните две функции ще се налични от месец август 2024г.

Изравнителните сметки в столицата ще бъдат разпратени и на хартия до 15 юли 2024 г. Във Враца и Перник изравнителните сметки вече са предоставени и в разпечатан вариант към клиентите на Нелбо.

Срокът за рекламации по годишните изравнителни сметки за всички градове e 31 август 2024 г.

Клиентите избрали услугата „месечен отчет“ получават ежемесечно фактуриране на потреблението, без нужда от изравнителна сметка. 

 

Готови са изравнителните сметки за парно и топла вода на един от топлинните счетоводители - Бизнес новините (businessnovinite.bg)

https://www.mediapool.bg/bez-iznenadi-v-izravnitelnite-smetki-za-parno-na-nelbo-news360721.html

https://epicenter.bg/article/Gotovi-sa-izravnitelnite-smetki-za-parno-i-topla-voda-za-klientite-na-Nelbo-AD-/355066/4/0

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.