Alt-tag-logo
Платете онлайн Проверете сметка Пишете ни

Новини и актуална информация от НЕЛБО

  1. Начало
  2. »
  3. Новини
  4. »
  5. Нелбо стартира отчетна кампания за отоплителен сезон 2023/2024
Апр 2024 22

Нелбо стартира отчетна кампания за отоплителен сезон 2023/2024

 

Нелбо стартира годишното отчитане на топлинни разпределители, индивидуални топломери и водомери за топла вода с визуален отчет, за сезон 2023/2024. Периодът на  кампанията ще бъде от 29 април до 10 юни. Графиците за отчитане на данни на клиенти с уреди без дистанционен отчет са вече достъпни на обновения фирмен сайт, с въвеждане на клиентски номер, както и в клиентския портал на Нелбо е-зона.

Клиентите на годишен отчет, които са предоставили своите данни за контакт, ще получат известие по e-mail адрес и със SMS. Освен по електронен път, дата и часа на годишния отчет ще се обяви и със съобщение на входа на сградите. Както всяка година, датите на отчетите са две. Обръщаме внимание, че абонатите, които имат дори и един уред с визуален отчет, също трябва да присъстват на една от обявените дати за годишно отчитане на топлинна енергия.

Към пролетта на 2024 г., 70% от клиентите на компанията в страната се отчитат дистанционно, а всички клиенти на Нелбо в градовете Пловдив, Плевен, Варна, Бургас и Сливен ползват услугата месечен отчет. Изготвянето на годишни отчети от Нелбо е напълно модернизирано, като се използва единствено електронен носител.

Клиентите на фирмата ще имат достъп до данните от отчета онлайн в Нелбо е-зона и в изравнителните сметки, които ще получат до 15 юли. За да избегнете непредвидени изравнителни сметки и фактури за топлинна енергия и топла вода, подменете старите уреди с уреди за дистанционен отчет.

Осигуряването на достъп за отчет е задължителен за собствениците на визуални уреди и водомери за топла вода. При невъзможност за присъствие в посочените дати за отчет, клиентите могат да се свържат с Нелбо, за да заявят извънредно платено посещение.

 

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.