Alt-tag-logo
Платете онлайн Проверете сметка Пишете ни

Новини и актуална информация от НЕЛБО

  1. Начало
  2. »
  3. Новини
  4. »
  5. Отчетната кампания за 2023/2024 година в Нелбо приключи
Юни 2024 12

Отчетната кампания за 2023/2024 година в Нелбо приключи

Тази седмица приключи отчетната кампания за отоплителен сезон 2023/2024 за клиентите на Нелбо, които са на прогнозен годишен отчет. Две трети от сградите са с напълно отчетени уреди и клиентите от тези сгради няма да имат корекции на изравнителни сметки. 

 „В стремежа си да сме в синхрон както със съвременните тенденции, така и с нуждите и очакванията на нашите клиенти, от тази година отчетната кампания на визуалните уреди е изцяло модернизирана. Отчетите се извършват с таблети, а талонът с данните от визуалния отчет е достъпен онлайн, за всеки регистрирал се на клиентския ни портал Нелбо е-зона. Дигитализирането на процесите ни дава възможност да сме по-бързи, точни и ефективни в обслужването на клиентите и повишава удовлетвореността от услугите ни за топлинно счетоводство.“, сподели Боряна Колева, изпълнителен директор на Нелбо АД.

Над 70% от домакинствата, обслужвани от Нелбо, са оборудвани с радио уреди, като част от тях ползват услугата месечен отчет и не се нуждаят от изготвянето на изравнителна сметка. Месечните данни за потребените енергия и топла вода са достъпни за онлайн справка в Нелбо е-зона. Освен бързия достъп до графици и данни от визуален отчет, регистрацията в клиентския ни портал ви осигурява информация за валидността на уредите, проверка на сметки и статистика за потреблението в имота.

Изравнителните сметки са видни в клиентския портал в момента на изготвянето, а клиентите които не са отказали хартиен носител ще ги получат както следва: Пловдив – до 15 юни; Перник, Враца и Козлодуй – до 30 юни; София – до 15 юли 2024 г. Резултатите ще бъдат предадени и на топлофикационните дружества за фактуриране.

Домакинствата, които не са осигурили достъп за отчет на уредите си в рамките на отчетната кампания, могат да заявят извънредно платено посещение до 31 август 2024 г.

Nelbo otchet sezon 2023/2024

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.