Alt-tag-logo
Платете онлайн Проверете сметка Пишете ни

Новини и актуална информация от НЕЛБО

  1. Начало
  2. »
  3. Новини
  4. »
  5. Пътеводител дава ценни съвети за ефективно използване на централната топлоенергия
Ноем 2021 25

Пътеводител дава ценни съвети за ефективно използване на централната топлоенергия

Какви са промените в законодателството във връзка с монтирането на уреди за дистанционен отчет? Какви са ползите за клиентите от монтирането на уреди за дистанционен отчет? Каква информация пазят тези уреди?

Отговорите на тези и редица други полезни въпроси могат да бъдат открити на достъпен език на страниците на „Пътеводител в света на доставките на топлинна енергия и топлинното счетоводство“. Наръчникът е разработен от екип от енергийни специалисти от Асоциация на топлофикационните дружества в България (АТДБ).

Създателят на пътеводителя в лицето на енергийния експерт Кремен Георгиев, председател на АТДБ, споделя: „Подготвихме и разпространяваме изданието в изпълнение на социалния ангажимент на Асоциацията на топлофикационните дружества в България, който съвсем не е само към топлофикациите и техните права, а и към всички българи, които ползват централно отопление и битова гореща вода. Тази книга е израз на желанието ни нашите потребители да бъдат максимално информирани за нашата дейност, за действащата нормативна уредба и за това, какви права и задължения има всеки човек, който потребява топлинни услуги“.

Пътеводителят можете да откриете тук

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.