Alt-tag-logo
Платете онлайн Проверете сметка Пишете ни

Новини и актуална информация от НЕЛБО

  1. Начало
  2. »
  3. Новини
  4. »
  5. Централното отопление – решаващ фактор при избор на ново жилище
Яну 2022 12

Централното отопление – решаващ фактор при избор на ново жилище

Наличието на централно парно отопление влияе при решението за покупка на ново жилище. Това са заявили три четвърти от участниците в допитване, проведено в края на изминалата година, сред желаещи да станат новодомци.

Както знаем, предимствата на сградите оборудвани с централно парно са много. Наличието на парно осигурява възможно най-екологичния и евтин начин за отопление на жилището. Отчитайки ръста в цените в началото на настоящата година на електроенергия и газ, централното топлоснабдяване дава възможност за ефективно отопление и разумни сметки.

Домакинствата могат да разчитат на непрекъснат достъп до топла вода, без нуждата от бойлер. Първоначалната инвестиция за включване на централно парно отопление е по-евтина от всички останали варианти за осигуряване на отопление в жилището. В същото време е и дългосрочна, тъй като експлоатационният живот на радиаторите е над 30 години.

В случай, че сте собственици на апартамент в сграда с централно парно отопление или планирате закупуване на дом в сграда, в която предстои топлофициране, Нелбо може да предложи широк набор от услуги от цялостно оборудване на сградата с измервателни уреди до ежемесечен отчет на потребяваната топлоенергия. С предлаганите услуги и радио уреди ще си подсигурите удобно, лесно, надеждно и най-вече спестяващо разход на време и средства,  управление на топлинна енергия и вода. Нелбо е официален представител и вносител на висококачествените немски радио уреди Qundis.

Компанията е специализирана в извършването на разпределение на енергийните разходи в сгради с повече от един ползвател без значение какъв е централния източник на енергия. Нелбо изготвя и индивидуални проекти за смарт автоматизация.

Може да ви предложим доставка, монтаж, проверка и узаконяване на уреди с дистанционен отчет за измерване на топлинна енергия и вода, както и последващите услуги, свързани с тяхната експлоатация. Освен тях предлагаме инсталация и поддръжка на противопожарни детектори за административни сгради и за бита.

За жителите на София, предлагаме и пълният набор от услуги, свързани с отчет на студена вода, тъй като Нелбо АД е партньор на Софийска вода АД.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.