Месечен отчет

Нелбо АД е лидер в извършването на ежемесечно дялово разпределение на топлинната енергия в сгради-етажна собственост в България. Още със старта на дейността си през 1997 г., компанията налага месечния отчет като услуга за всички свои клиенти.  

Десет години по-късно, промени в Закона за енергетиката и Наредбата за топлоснабдяването промениха договарянето с клиентите и топлофикационните дружества, което превърна месечния отчет в допълнителна услуга с директно заявяване и заплащане от обслужваните от Нелбо абонати в градовете София, Перник и Враца.

Месечният отчет остава най-предпочитаната форма на отчитане и до днес в Пловдив, Бургас, Варна, Сливен и Плевен. Той е желан от клиентите, защото отразява реалната консумация на топлоенергия и топла вода всеки месец. Потребителите без ежемесечен отчет получават прогнозни сметки през годината и изравняване веднъж годишно.

Заявка за месечен отчет се извършва от представител на етажната собственост. При преоборудване на всички уреди за дялово разпределение в СЕС с дистанционни, Нелбо дава гратисен период за заплащане на такса за ежемесечен отчет. Цени и документи ще намерите в рубриката Всичко за твоя град.

В настоящата ситуация, Нелбо препоръчва уреди за дялово разпределение с дистанционно отчитане (топломер с дистанционен отчет, топлинен разпределител с дистанционен отчет и радио водомер за топла вода). Месечният отчет ви дава свобода както по отношение на процеса на отчитане, към който няма да имате никакъв ангажимент, така и възможност да разполагате напълно с времето си, получавайки сметки за реално потребление. Четенето на дигитализирани данни дистанционно изключва и възможността за човешка грешка при отчет и въвеждане на данните.

 

Ние сме на ваше разположение за консултация – в нашия офис или във вашата сграда, както и на офисните ни телефони. Използвайте контактната форма, за да отправите вашето запитване или звъннете на нашите оператори за допълнителна информация.

Осигурете си комфорт с радио уреди от Нелбо

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.