Топлинни разпределители с дистанционен отчет

Топлинните разпределители с дистанционен отчет са уреди, които се монтират върху отоплително тяло и измерват излъчената топлина, като запазват и изпращат радио телеграма с отчетените данни.

Всички радио топлинни разпределители на Qundis са с фабрично вграден дигитален индикатор и специална пломба за регистрация на всеки опит за манипулация. Дистанционните уреди имат вградената литиева батерия, която гарантира надежност на измерванията за период над 10г.  На екрана се показват различни стойности – натрупаната стойност към зададена дата, моментната стойност и др.

Qundis Комфорт (Q caloric 5.5)
Eлектронен топлинен разпределител с дистанционен отчет, топломер, топломер за радиатор
в наличност
54.00 лв.

Отстъпка в цената на уреда се прилага при колективна заявка за монтаж.

 

Този надежден немски уред от най-ново поколение се отчита от разстояние и показанията му се записват без да се налага да се влиза в имота Ви и отчетник да записва ръчно показанията на топлинните разпределители.

Подходящ за сгради-етажна собственост с вертикална инсталация с ежемесечен или сезонен отчет. Приложим както за walk-by системи, така и за AMR. Идеално се съчетава с водомерите за дистанционен отчет на Qundis.

Предимства – радио отчет без влизане в дома, високо качество, надеждност, повишена степен на защитеност срещу манипулации, модерен дизайн, съвместимост с други модели на производителя и много др.

Изпратете ни запитване

Моля, потвърдете, че не сте робот!

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.