Топломери с дистанционен отчет

Топломерите с дистанционен отчет Q heat 5 са част от изцяло ново продуктово семейство топломери, генерация 5, произведени от немската компания Qundis. Новото поколение радио топломери дава на потребителя технологична иновация, прецизно измерване и модулна система, позволяваща бързо и ефективно комуникационно надграждане на уредите.

Съобразявайки се с разнообразието на системите за отопление, монтирани в България, Нелбо предлага богато видово разнообразие на топломерите Q heat 5.

Турбинков апартаментен топломер Qundis Q Heat 5.5 -
Стандарт/ опция дистанционен
в наличност
280.00 лв.
Техническо описание

Компактен и гъвкав.

Високотехнологичен, надежден и с възможности за интегриране към различни системи за дистанционен отчет чрез добавяне на комуникационен модул.

Този уред е в съответствие с клас 3 по MID. Компактна конструкция с опции за изнесен монтаж или версия измервателна капсула.

Ултразвуков апартаментен топломер Qundis Q Heat US -
Стандарт/ опция дистанционен
в наличност
320.00 лв.
Техническо описание

Иновативен и прецизен.

Ултразвуковият топломер Q Heat 5 работи въз основа на иновативен, патентован измервателен процес. Той показва своите силни страни навсякъде, където е особено важно прецизното и надеждно дългосрочно измерване. Освен това висококачествените му материали предотвратяват износването и натрупването на отлагания.

Отличава се с компактен дизайн и възможности за интегриране към различни системи за дистанционен отчет чрез комуникационен модул.

 

Радио модул за топломер Qundis Q Heat
Модул за дистанционен отчет за топломер
в наличност
60.00 лв.

Новият модул за дистанционен отчет от топломерите на Qundis е лидер в производителността по отношение на събиране на данни чрез радио сигнал. Дистанционното събиране на данни вече е възможно 365 дни в годината, а инсталирането и интегрирането на модула е безпроблемно и бързо.

Ултразвуков апартаментен топломер Qundis Q Heat 5.5 US comp.-
С вградена функция за дистанционен отчет
в наличност
350.00 лв.

Висока точност, компактност и олекотен дизайн.

Благодарение на ултразвуковата технология се осигурява най-високото ниво на точност при измерване. Здравата композитна основа (армирана със стъклени влакна пластмаса), съчетава устойчивост и олекотен дизайн. Тялото е компактно и позволява монтаж дори когато мястото е ограничено.

Интегрирана комуникация със системите за дистанционен отчет на Qundis.

 

 

 

Изпратете ни запитване

Моля, потвърдете, че не сте робот!

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.